Categories
Brand news

De beste fietsmerken

De fietsindustrie is een monster dat jaarlijks honderden miljoenen euro’s in beweging brengt. Maar welke fietsmerken lopen vandaag voorop in zo’n competitieve wereld? In het artikel van vandaag gaan we de beste fietsmerken bespreken, degenen die het meest verkopen, innoveren met verschillende creaties en een enorm prestige hebben verworven over de hele wereld.

1. gespecialiseerd

Het beste merk ter wereld? Betwistbaar, je kunt zeker in die discussie komen. De best bekende? Zonder twijfel. De Noord-Amerikaanse gigant is het referentiefietsenmerk over de hele wereld.

2 Trek

Fietsen van het hoogste competitieve niveau, tegen betaalbare prijzen en met allerlei technologische innovaties hebben Trek tot een van de referenties in de wielerwereld gemaakt.

3. Merida

Merida, gevestigd in Taiwan, valt op door zijn mountainbikes. Ondanks dat het ook weg- of triatlonfietsen maakt, op dat gebied waarin zijn producten het meest opvallen.

4. Scott

Scott is een maatstaf voor kwaliteit, maar ook voor de verscheidenheid aan producten. Een van de beste fietsmerken die nog verder gaat: het is ook een referentie in de productie van fietskleding.

5. reusachtig

De tweede Taiwanese reus van de fietsindustrie, nog een van de referenties van de fietsindustrie over de hele wereld. Producten van de hoogste kwaliteit, die worden gebruikt in de beste wielerwedstrijden ter wereld.

6. kubus

Cube is een Duits bedrijf, opgericht in 1993, dat vandaag bijna 500 werknemers telt en een van de leiders is van de zeer machtige Duitse industrie in de fietsensector. Het produceert meer dan 400.000 fietsen per jaar.

7. Lapierre

Dit Franse bedrijf heeft iets meer geschiedenis: het werd in 1946 opgericht door Gaston Lapierre in de stad Dijon. Meer dan 70 jaar later loopt hij nog steeds voorop in innovatie in zijn land en onderscheidt hij zich onder meer door zijn spectaculaire downhill-bikes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *