Categories
Bicycle sport news

De dienst SaforBici de Gandia lijdt aan nieuwe vernielingen en telt nu al 180 kapotte fietsen

De lokale politie van Gandia intensiveert opnieuw de bewakingstaken gezien de omvang van de schade die de SaforBici-bases hebben geleden

De vandalen treden opnieuw op en richten hun acties opnieuw op de infrastructuur en de fietsen van SaforBici, de openbare fietsverhuurder in Gandia.

De lokale politie van Gandia intensiveert opnieuw de bewakingswerkzaamheden in deze gebieden, gezien de omvang van de schade die de SaforBici-bases hebben geleden.

Bovendien bevestigde de verantwoordelijke wethouder, Nacho Arnau, van de afdeling Citizen Security het verdwijnen van een groot aantal fietsen de afgelopen dagen. Aan de andere kant, volgens de burgemeester van de PSOE, bereikt het aantal kapotte fietsen al 180.

Agenten van de lokale politie van Gandia hebben afgelopen zondag een persoon gearresteerd die precies op 12 augustus rondreed met een vermiste fiets.

Arnau verzekerde dat ze hard optreden om deze vandalisme-acties te stoppen en dat ze dat zullen blijven doen, omdat “enkelen de rest van de burgers niet mogen schaden”.

De verantwoordelijke voor de burgerbeveiliging heeft het grote publiek gevraagd contact op te nemen met de lokale politie (96 287 88 00) wanneer ze vandalisme ontdekken bij de SaforBici-dienst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *