Categories
Brand news

Die beste fietsligte van 2020 (voor en agter)

Fietsligte is ‘n noodsaaklike bykomstigheid vir fietsryers, veral stedelik en op die pad. Diegene wat snags of voordat die son opdaag bergfietsry of gruis aandurf, het voldoende beligting nodig om die ervaring te geniet.

Knog Blinder MINI NINER

Die beste ligte kombinasie vir die stad

Aanbeveel vir stede met goeie beligting.

Die Blinder MINI NINER-stel bestaan ​​uit ‘n paar lampe, baie klein, maar met baie goeie krag om u sigbaar te maak vanaf 800 meter (20 lumen aan die voorkant en 11 agter). Hul afmetings en minimalistiese ontwerp maak hulle baie goed opgeneem in byna enige fiets.

BV Super helder

‘N Goeie, lekker en goedkoop ligte kombinasie

Aanbeveel vir stede met swak tot gereelde beligting.

Hierdie stel ligte is ‘n baie goeie alternatief vir diegene wat ligte benodig vir die stad met roetes waar die beligting nie die beste is nie. Met 300 lumen sal hierdie stel ligte u sigbaar maak en u in enige hoek van die stad laat sirkuleer. Dit het net drie modusse, twee vaste kragte en ‘n afwisselende modus.

OMERIL

Beste ligstel met horing

Aanbeveel vir stede met swak beligting.

Hierdie kombinasie is ‘n redelike goeie alternatief vir diegene wat deur groot stede deur stede beweeg. Behalwe dat dit ‘n baie goeie 300 lumen in die koplamp bied, het dit ‘n geïntegreerde 120 dB-toeter. Hierdie eienskap sal u nie net sigbaar maak nie, maar ook help om aandag te trek wanneer u dit nodig het.

NiteRider Lumina 900 en Saber 80

Beste ligte kombinasie vir padfietsry

Aanbeveel vir stedelike en landelike roetes sonder of met min beligting.

NiteRider het ‘n stel ligte voorberei wat bestaan ​​uit die Lumina Boost 900 en die Saber 80. Hierdie kombinasie is ontwerp vir diegene wat met lae lig en teen aansienlike spoed op paaie ry. Die Lumina het ‘n DVF-modus (Daytime Visibility Flash) waarmee die ruiter selfs gedurende die dag gesien kan word.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *