Categories
Brand news

Die beste fietstoelsakke 2020

Daar is verskillende maniere waarop u vrag op die fiets kan vervoer. ‘N Baie gemaklike en praktiese alternatief is saalsakke. ‘N Goeie rek en ‘n saalsak sal u fiets van nut bied, hetsy vir die stad of vir avontuur. In hierdie pos vind u ‘n keuse met die beste saalsakke vir fietse van 2020.

Ibera PakRak

Goed, mooi en goedkoop

Ibera PakRak-saalsakke is ‘n redelike bekostigbare alternatief. Dit is ideaal vir diegene wat op soek is na saalsakke vir hul eerste fietsrit of vir stedelike gebruik. Hierdie saalsakke word as ‘n paar verkoop en het ‘n inhoud van 15 liter per stuk. Die moontlikheid om dit afsonderlik of saam te gebruik, maak dit uiters prakties.

ORTLIEB Back Roller Classic

Die beste waterdigte saalsakke vir fietstoer

Die Back Roller Classic het ‘n ikoon in die fietsrywêreld geword. Hierdie paar saalsakke is gemaak van hoogs duursame poliëster (PD620, PS490) en gebruik ‘n gekerfde sluiting wat dit 100% waterdig maak.

Die saalsakke se ontwerp is redelik eenvoudig, maar baie funksioneel. Die enkele kompartement is ideaal vir reisigers wat alles van klere tot kook- of kamptoerusting moet bêre.

ORTLIEB Roller City

Die beste waterdigte saalsakke vir die stad

Die Roller City deel verskeie eienskappe met die Roller Classic. Hierdie saalsakke is 100% waterdig, gemaak van poliëster (PD620, PS490) om misbruik te weerstaan ​​en het dieselfde inhoud van 20 liter per saalsak.

Sy hermetiese sluiting word ook bereik deur dit te rol, met die verskil dat die Roller City knippe aan sy sye het. Hierdie funksie beperk die bokoste, maar bereik ‘n eenvoudiger en gebruikersvriendeliker ontwerp in die stad.

Twee wielrat rugsak / saalsak

Die beste rugsakstyl-saalsak

Soos die naam aandui, is dit ‘n saalsak wat in ‘n rugsak verander as dit nie op die fiets is nie. Dit is veral goed om alles wat u nodig het, vir werk of skool gemaklik te dra. Hierdie rugsak / saalsak is gemaak van 600D poliëster wat duursaam en bestand is teen water. Die rugsak bevat ‘n waterdigte oortreksel wat sigbaar is, ideaal om te trap, selfs op reënerige dae.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *