Categories
Bicycle sport news

MoviliCT for your Health hekelt de weinige niet-verbonden fietspaden in Cartagena

“Hoewel Murcia de strijd tegen klimaatverandering serieus heeft genomen en zich inzet voor het creëren van meer fietspaden in deze gemeente, is er niets gedaan”, aldus deze groep.

Delen op Twitter

Deel op LinkedIn

Opmerkingen

Printen

Cartagena

Fietsen

Duurzame mobiliteit

Murcia provincie

+ ENCARNA LORENTE Cartagena 08/10/2020 – 11:19 uur CEST

Cartagena bevindt zich nog in de prehistorie van duurzame stedelijke mobiliteit: weinig en onverbonden fietspaden, geen beveiligde fietsenstalling en steeds minder ruimte voor voetgangers”, aldus het MoviliCT for your Health-collectief.

Susana Otón stelt dat ondanks het feit dat we het Mobiliteitsbureau meerdere keren hebben verzocht om een ​​vergadering en meer dan acht maanden sinds de laatste bijeenkomst, “we via de website van de Europese Mobiliteitsweek te weten moesten komen over dat de gemeenteraad van Cartagena het pas op 16 september bijeenroept, zolang het niet op het laatste moment van gedachten verandert, zoals in september vorig jaar. De tafel werd inderdaad uitgesteld van 18 september tot 27 november , zonder enige rechtvaardiging te geven aan de entiteiten waaruit het bestaat “.

Bovendien wordt vanuit MoviliCt kritiek geuit op het gebrek aan inhoud van de activiteiten die de gemeenteraad heeft voorgesteld deze week uit te voeren en op het gebrek aan echte interesse, aangezien het zich niet heeft verbonden tot het uitvoeren van enige permanente en blijvende activiteit.

We zijn erg bang dat er, net als vorig jaar, een lijst met activiteiten is opgesteld die alleen bedoeld zijn om de galerie er goed uit te laten zien; maar dat ze op het moment van de realiteit geen enkele vorm van incidentie of over de Cartagena / as of over mobiliteit, omdat ze onopgemerkt blijven of simpelweg niet worden uitgevoerd ”, klagen de leden van MoviliCT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *