Categories
Bicycle sport news

Nadine Gill vervoegt Bizkaia-Durango tot eind 2021

Het UCI Bizkaia-Durango Continental damesteam heeft zojuist de toevoeging aan zijn gelederen tot december 2021 aangekondigd van de Duitse wielrenster Nadine Gill (Heidelberg, 1991).

De Duitse vrouw tekent daarmee haar eerste contract bij een UCI-team, nadat ze de afgelopen twee seizoenen in talloze races op de internationale kalender schitterde. In februari van dit jaar stond ze vijftiende in het algemeen klassement van de Valenciaanse Fietsweek en behaalde in juli een goede top-20 in de Durango-Durango Emakumeen Saria tegen de beste wielrenners ter wereld. In 2019 werd het ook nog zevende in de Giro delle Marche in Rosa.

Zijn debuut bij de Bizkaia-ploeg staat gepland voor de nabije toekomst. Met Gill zijn er al vier bevestigde renners voor Bizkaia-Durango in 2021, door zich aan te sluiten bij Amaia Lartitegi en Irati Puigdefábregas (met een lopend contract) en de onlangs ondertekende Daniela Campos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *