Categories
Racing bikes

Ontwijk de politie gedurende 16 km fietsen en ander nieuws

Balin Hobbs, heeft het gebruik van de auto uit eigen overtuiging opgegeven. Hij is zo zeker van zijn idealen dat hij in geen geval zou instemmen om in een voertuig te stappen dat fossiele brandstoffen gebruikt, een ideologie die hem ertoe heeft gebracht om een ​​patrouillewagen gedurende 10 mijl uit te dagen terwijl hij er op de fiets voor wegvluchtte.

Hobbs, die 51 jaar oud is, is door de politie gearresteerd voor het overtreden van de wet bij het oprijden van de snelweg M5 in het Verenigd Koninkrijk, op zijn fiets.

Een rapport waarschuwde de politie dat een man rustig op een fiets fietste op de snelweg M5. Onmiddellijk daarna haalden agenten aan boord van een patrouillewagen de fietser in en beval hem te stoppen, wat Hobbs weigerde en de agenten beledigde.

De politieagenten aan boord van de patrouille probeerden hem te laten stoppen, maar de man zigzagde de baan af en vluchtte, roepend: “dat hij niet zou stoppen voordat hij Londen bereikte”, waardoor de agenten de weg van Hobbs moesten blokkeren. , waardoor hij de snelweg moest verlaten bij de volgende afrit, waar hij werd vastgehouden en drie politieagenten nodig waren om de veteraan te onderwerpen, hem in de patrouillewagen te zetten en hem naar het politiebureau te brengen.

Toen hij eenmaal werd gearresteerd, legde Hobbs uit dat hij de snelweg op zijn fiets had genomen omdat hij uit het huis van een vriend kwam en zich had omgedraaid op een plek die rechtstreeks naar de snelweg leidde.

Om voor de rechter te verschijnen en de beschuldigingen tegen hem te behandelen tijdens een hoorzitting, is Hobbs ook per fiets van Londen naar Exter gereisd, waar hij op de trappen van het gerechtsgebouw sliep en de beschuldigingen onder ogen zag, waarvan hij de zijne was. eigen advocaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *